Помоћ за Претражи курсеве

Приказ рада на ОКЦ семинарима

Ово је отворен, бесплатан приказ ОКЦ онлајн акредитованих семинара намењен запосленима у образовним системима Србије и Црне горе. Овде можете видети поједине делове наших онлајн семинара, односноо неке лекције, задатке, тестове ... па изволите, отоврено је смешак

Internet u službi turizma i ugostiteljstva

Jedan od 11 zaposlenih u svetu radi u turističkoj industriji, ali je najvažnije pomenuti to da je turizam jedna od retkih industrija u svetu koja beleži rast uprkos ekonomskoj krizi

Verovatno ste primetili trend da sve veći broj ljudi koristi internet kako bi našao odgovarajuću turističku ponudu, a taj trend je u neprekidnom i brzom rastu.

Mnoge turističke agencije, hoteli, hosteli, privatne vile i seoska domaćinstva su prepoznali ovaj trend i na neki način su prisutni na internetu – imaju sajt, Facebook stranicu, Twitter nalog, blog... Međutim, velika većina ovih organizacija i pojedinaca ne zna na koji način da iskoristi to prisustvo: sajtovi i blogovi ostaju bez posetilaca, stranice na Facebook-u i nalozi na Twitter-u nemaju odjeka.

Ovaj seminar omogući će vam da pravilno iskoristite potencijale interneta u promociji svojih turističikih i ugostiteljskih potencijala. 

 

Moderator: Milan Stojković